Rehabilitació d'edificis a Barcelona | eSetr3es arquitectura | Arquitectes a Barcelona | eSetr3s arquitectura

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Rehabilitació d'edificis a Barcelona

A eSetr3s estem especialitzats en la rehabilitació de tot tipus d'espais i edificis. Fem estudis tècnics i informes detallats.

Serveis professionals de rehabilitació d'edificis

Rehabilitación de edificios en Barcelona | eSetr3es arquitectura

A eSetr3s arquitectura estem especialitzats en el desenvolupament dels projectes i els tràmits necessaris per la rehabilitació d'edificis a Barcelona. Realitzem projectes arquitectònics, enfocats en la branca de rehabilitació i reforma, amb un seguiment constant i continu en totes les seves etapes, desde l'estudi inicial fins al seva execució i finalització.

Estem especialitzats en la realització de Projectes Tècnics en edificis "catalogats" i/o integrats en "conjunts protegits". Realització d'Informes Previs de "patrimoni". Realitzem Estudis Cromàtics.

La rehabilitació és una branca molt àmplia, que pot recollir qualsevol tipus d'edificació. A eSetr3s treballem absolutament amb tot tipus de clients i acceptem qualsevol repte que ens presenten els nostres clients. Habitatges unifamiliars, plurifamiliars, façanes, cobertes, terrats i interiors són alguns dels llocs en els quals treballem.

Assessorament personalitzat per part dels nostres arquitèctes

Els nostres serveis tècnics inclouen un assessorament professional, enfocat a la satisfacció final de tots els nostres clients. Si vol que qualsevol dels nostres arquitectes li assessori i atengui les seves peticions pugui venir directament a les nostres oficines (ubicades al carrer Martínez de la Rosa, número 59) o trucar per telèfon al següent número: 93 238 61 23.