Estudi d´arquitectura a Barcelona

Estudi d’arquitectura a Barcelona

Benvinguts a la web d’eSetr3s arquitectura. Som un estudi d’arquitectura a Barcelona integrat per diversos arquitectes tècnics i superiors amb una àmplia experiència i en permanent formació.

Obrim les portes a 1995 i des de llavors treballem per oferir els millors serveis tècnics, una aposta per l’excel·lència que ens ha portat a consolidar-nos en el sector com una empresa referent, seriosa i especialitzada.

Rehabilitacions, informes i certificats són l’especialitat del nostre estudi

Amb nosaltres, la qualitat està assegurada, ja que formem part del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (APABCN). D’aquesta manera, tots els nostres treballs comptem amb el suport, la supervisió i el segell del col·legi, la qual cosa suposa una garantia de seguretat.

En el nostre estudi d’arquitectura a Barcelona som experts en rehabilitació i reforma d’edificis, informes d’arquitectura i certificats tècnics.

Desenvolupem cada servei amb la màxima professionalitat i eficàcia, assessorant de forma personalitzada als clients, ja siguin particulars, administradors de finques, empreses o autònoms de tota la província. I si és necessari, ens desplacem a qualsevol altre racó de Catalunya.

Serveis d’arquitectura

Rehabilitació

Rehabilitació d’edificis, Reparació de façanes, patis i cobertes, Reformes interiors d’habitatges, Adequació de locals, Llicència d’obres, Llicència d’activitats.

Informes

Informes pericials, Peritatges judicials, Inspecció tècnica d’edificis (ITE), Taxacions immobiliàries, Informes tècnics, Divisió horitzontal immoble.

Certificats

Certificats d’eficiència energètica (CEE), Certificats d’habitabilitat (CH), d’accessibilitat (CAA), Certificats tècnics, Certificats d’aluminosis.

Contactar amb eSetr3s arquitectura