Rehabilitació d'edificis a Barcelona

Rehabilitació d'edificis

Una de les nostres especialitats és la rehabilitació i restauració d'edificis a Barcelona. A eSetr3s arquitectura estem especialitzats en el desenvolupament dels projectes i els tràmits necessaris per a rehabilitar qualsevol edifici.

Executem projectes arquitectònics a Barcelona, enfocats a la branca de rehabilitació i reforma, amb un seguiment constant i continu en totes les seves etapes, des de l'estudi inicial fins a la seva execució i finalització.

Sempre amb la qualitat més gran

La rehabilitació és una branca molt àmplia, que pot recollir qualsevol mena d'edificació, tant d'ús residencial com industrial o comercial En el nostre estudi d'arquitectura treballem amb tota mena de clients i acceptem qualsevol repte que ens presentin.

La teva imaginació és el nostre únic límit a l'hora de treballar. Oferim les millors solucions per a rehabilitar habitatges unifamiliars , habitatges plurifamiliars, façanes, cobertes, teulades o interiors.

Els nostres serveis tècnics

Entre els nostres serveis de rehabilitació d'edificis a Barcelona s'inclou l'assessorament professional per part d'arquitectes tècnics i superiors, enfocat a la satisfacció final de tots els nostres clients.

Duem a terme tota classe de treballs per al condicionament i la rehabilitació d'edificis per exemple, millorar les seves condicions d'habitabilitat, optimitzar la seva seguretat o garantir un major confort.

Consulta'ns sense compromís