Despatx d’arquitectura a Barcelona | eSetr3s arquitectura

Rehabilitació d’edificis a Barcelona

Rehabilitació d’edificis a Barcelona

Una de les especialitats és la rehabilitació i restauració d’edificis

A eSetr3s arquitectura estem especialitzats en el desenvolupament dels projectes i els tràmits necessaris per a la rehabilitació d’edificis a Barcelona. Realitzem projectes arquitectònics, enfocats a la branca de la rehabilitació i reforma, amb un seguiment constant i continu en totes les seves etapes, des de l’estudi inicial fins a l’execució i finalització. Sempre amb la millor qualitat. 

  La rehabilitació

Ès una branca molt àmplia, que pot recollir qualsevol classe d’edificació, tant d’ús residencial com industrial o comercial. Al nostre estudi d’arquitectura treballem amb tota classe de clients i acceptem qualsevol repte que ens presentin: la seva imaginació és el nostre únic límit a l’hora de treballar. Oferim les millors solucions per rehabilitar habitatges unifamiliars, habitatges plurifamiliars, façanes, cobertes, teulades o interiors.

  Els nostres serveis tècnics

Inclouen un assessorament professional per part d’arquitectes tècnics i superiors, enfocat a la satisfacció final de tots els nostres clients. Portem a terme tota classe de treballs pel condicionament i la rehabilitació d’edificis a Barcelona per exemple, millorar les seves condicions d’habitabilitat, optimitzar la seva seguretat o garantir més confort. No dubti en consultar-nos.